in.gr Επιστήμη

Pathfinder.gr Επιστήμη

Science magazine

Scientific American

Yahoo! Science News

Nature current issue

Powered By Blogger

Χαμένοι κρίκοι





Στην Σιβηρία πρόσφατα βρέθηκε ένα δακτυλάκι άπο ένα ανθρώπινο πλάσμα που έζησε πριν 4-5000 χρόνια, και το μιτοχονδριακό DNA του οποίου δεν ταιριάζει με του σύγχρονου ανθρώπου. Αν αναλογιστούμε βέβαια ότι το 4000πχ ο αιγυπτιακός πολιτισμός είχε ήδη ακμάσει με σύγχρονους ανθρώπους, μπορούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η ανθρωπογένεση ακολούθησε διάφορους κλάδους με είδη που δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμα, αλλά ζούσαν ταυτόχρονα με το δικό μας είδος. Συνεπώς η μεσαιωνική περίοδος της ανθρωπολογίας, το πέρασμα δηλαδή από τους πιθικόμορφους προγόνους στον σύγχρονο άχρηστο άνθρωπο αρχίζει να φωτίζεται.

Το δάκτυλο αυτό αφού ερευνήθηκε από τα Lehman College of City University of New York και το Smithsonian Institute of Human Research, στάλθηκε στα εργαστήρια του ΒΙΟΝΕΑ για ανάλυση. Εσείς τυχεροί μας αναγνώστες θα διαβάσετε αμέσως μετά την πορεία των πειραμάτων μας.


  1. Αρχικά με Υπομοριακό δισχιδή laser-induced πλασματοτροπικό απομονωτή, ξεχωρίσαμε το κατεστραμένο DNA από ένα κύτταρο και το επαναφέραμε στην αρχική του μορφή.

  2. Στην συνέχεια το ενέσαμε στην καθαρίστρια των εργαστηρίων μας, και με νανορομπότ εμφυτεύτηκε σε ένα ωοκύτταρο, το οποίο παρθενογενετικά αναπτύχθηκε

  3. Με ειδικά συμπληρώματα διατροφής που της παρείχαμε επιταχύναμε την κύηση σε 3 μέρες.

  4. Το αρχαίο ανθρώπινο είδος γεννήθηκε και ξεκινήσαμε τα πειράματα ανθρώπινης παραψυχολογίας.

  5. Στην αρχή ήταν ένα τριχωτό πράγμα που έβγαζε άναρθρες κραυγές.

  6. Μετά από 2 μήνες εντατικών μαθημάτων (του παρείχαμε και ενισχυτικά γνώσης) του ανθρώπινου πολιτισμού τον μορφώσαμε όπως ένα παιδί που μόλις τελείωσε το λύκειο.

  7. Πλέον είναι σχεδόν κανονικός άνθρωπος. Παίζει 6-8 ώρες την ημέρα WOW και τις υπόλοιπες βλέπει τσόντες στο internet. O πολιτισμός μας και πάλι θριάμβεψε με την βοήθεια του BIONEA !!!!

Εις το επανειδήν αγαπημένοι μας αναγνώστες!!!


No comments:

Total Pageviews