in.gr Επιστήμη

Pathfinder.gr Επιστήμη

Science magazine

Scientific American

Yahoo! Science News

Nature current issue

Powered By Blogger

Ιδεα πλουτισμου Νο 7265



Σε ένα ζωολογικό κήπο της Κίνας παρατηρείται η συμπεριφορά των ζώων πριν και κατα τη διάρκεια ενός σεισμού ωστε να δουν αν τα ζώα τους προβλέπουν.


Μεχρι εδώ τίποτα το ενδιαφέρον αν και αναρωτιέμαι αν και εάν και τα ζώα των ελληνικών δρόμων μπορούν να προβλέπουν τους σεισμούς.


Ο Πέδρος και εγώ με διαφορα γενετικά πειράματα όμως θα φτιάξουμε ζώα που θα προβλέπουν τα αποτελέσματα της πρέμιερσιπ για παράδειγμα ή σε ένα ανώτερο στάδιο τα νούμερα του τζόκερ. Έτσι για άλλη μια φορά θα γίνουμε πλούσιοι !!!


τι λες Πέδρο, θα πιάσει ?

2 comments:

Pedro said...

Izi για άλλη μια φορά η ιδέα σου είναι πρωτοποριακή και σίγουρα οι πιθανότητες επιτυχίας είναι μεγάλες!!

Εγώ απλώς να αναφέρω οτι η φήμη σύμφωνα με την οποία τα σκυλιά μπορούν να προβλέπουν τους σεισμούς είναι μάλλον μύθος... Συγκεκριμένα, στον μεγάλο σεισμό του '99 ένας σκύλος της διπλανής πολυκατοικίας, όχι μόνο δεν προέβλεψε τον σεισμό, αλλα κατα τη διάρκεια του σεισμού κοιμόταν!! Μάλιστα, καλά ακούσατε, κοιμόταν! Βέβαια από πειράματα που έκανα αργότερα στον σκύλο αυτό κατάλαβα οτι ήταν χαλασμένος...

Πάντως είμαι σίγουρος οτι με τη βοήθεια του λαμπρού βιολόγου Izi θα τα καταφέρουμε... Ήδη μυρίζω το χρήμα να έρχεται...

Unknown said...

exeis anarwth8ei pote omws an h gomena skyli mporei na problepei tous seismous ? exeis dei pote otan ginetai seismos ta skyladika na einai gemata ?

Total Pageviews