in.gr Επιστήμη

Pathfinder.gr Επιστήμη

Science magazine

Scientific American

Yahoo! Science News

Nature current issue

Powered By Blogger

Η λύση ήταν τόσο απλή







Η Microsoft απασχολεί περίπου 79,000 υπαλλήλους. Τα εργαστήρια του Bionea αυτή την στιγμή ανά τον κόσμο απασχολούν 135,563 υπαλλήλους οι περισσότεροι των οποίων είναι διακεκριμένοι επιστήμονες, συμπεριλαμβανομένων αρκετών νομπελίστων και συγγραφέων best sellers.
Πρόσφατα οι ηγέτες όλων των κρατών στο Μπαλί συγκεντρώθηκαν με σκοπό την παγκόσμια λήψη μέτρων για τις περιβαλλοντολογικές αλλαγές και απεφάνθησαν διάφορες σαχλαμάρες.

Σαν απάντηση ο οργανισμός Bionea οργάνωσε παγκόσμιο συνέδριο, παρουσία εμένα και του Pedro και έλυσε το πρόβλημα στον χρόνο ρεκόρ των δεκαπέντε λεπτών.

Η λύση είναι απλή:
Φανταστείτε ένα θερμοκήπιο το οποίο θερμαίνεται όπως ο πλανήτης μας. Η ηλιακή ακτινοβολία παγιδεύεται στα τζάμια του θερμοκηπίου και ανεβάζει την θερμοκρασία του εσωτερικού χώρου, όπως ακριβώς λειτουργεί και η ατμόσφαιρα της γης.
Ε, στο Bionea αποφασίσαμε να μαυρίσουμε τα τζάμια ώστε να μπαίνει λιγότερη ηλιακή ακτινοβολία. Με άλλα λόγια :
Συνεχίστε να δουλεύετε όλα τα εργοστάσια, μέχρι να μαυρίσει ο ουρανός, και που θα πάει, η θερμοκρασία κάποια στιγμή θα πέσει. Τα αρχηγία του Bionea έχουν ήδη δώσει εντολή σε όλους τους βιομηχάνους και ιδιοκτήτες εργοστασίων να τα λειτουργούν στο φούλ, απελευθερώνοντας όσο περισσότερο διοξείδιο γίνεται στην ατμόσφαιρα !!!!

Μα ήταν τόσο απλό, όλα το Bionea πρέπει να τα κάνει ?

Η Μεγάλη Επιστροφή





Οι καιροί αλλάζουν, η ζωή εξελίσσεται και οι ρυθμοί της μας αποτραβούν πολλές φορές από αυτά που αγαπάμε. Το Bionea είναι μέσα στην καρδιά μου και γι'αυτό αποφάσισα να το συνεχίσω, για τρίτο χρόνο. Ο Pedro είναι ακόμα φαντάρος, αυτή την στιγμή είναι σε μυστική αποστολή στα βάθη της Τουρκίας, οπότε θα γράφω μόνο εγώ εκτός και άν κάποιος άλλος εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Total Pageviews